Vinteren går fort

Publisert 20.01.2020 | Ukategorisert

Vi er allerede i Januar og har gjennomført første Skandinavisk cup og et Norges cup renn i 2020. Tiden flyr.

Vi har hatt en kanon start på sesongen før jul og fortsetter med gode prestasjoner og resultater. Vi er fornøyde, men ikke mette. Vi ser fortsatt hvordan vi kan forbedre oss og hva vi kan gjøre bedre. Vi har hatt løpere i alle WC renn i år, Magni, Håvard, Eirik, Johanne og Martin er de som har fått prøve seg, og alle har gått inn til resultater vi er stolte over. Vi andre har gått Skandinavisk Cup og Norges cup, sanka inn gode resultater her og er på vei mot mye bra!

Det Neste for oss er NM, NC på Lygna bærer litt preg av det, vi har trent mye og mange stiller opp med mye trening i kroppen og må betale litt for det. Men vi har prioritert tøft på trening i år og også hva vi har lyst til å prestere på, så da må man kanskje tåle å gå noen skirenn med litt sliten kropp 🙂 Vi gleder oss til NM og håper vi har klart å prioritere riktig!

 

Fortsett å heie på Team Veidekke Innlandet 🙂

 

Ses

Marthe <3