NM Konnerud

Publisert 03.02.2020 | Ukategorisert

 

Da var NM 2020 over, Konnerud leverte et bra arrangement! Hverken snøen eller værgudene var med de, men de kjørte på snø fra andre steder og resultatet ble et veldig bra NM og forholdene var fair slik at de riktige vinnerne ble kåret! NM er en folkefest og i et år uten mesterskap er det kun i NM det deles ut medaljer, så NM er viktig for oss. Her går de aller beste løperne og vi får virkelig konkurrert mot de aller aller beste skiløperne i verden!

For lagets del reiser vi hjem med 1 sølv til Håvard og en bronse medalje til  Martin, i tillegg mange gode resultater, både jentene og guttene. Mange har hevet nivået sitt inn mot mesterskapet, og leverte bedre resultater enn de har gjort hele vinteren! Smørerne fikk utfordrende forhold og jeg må si at totalt sett leverte de nok en gang. For et smøreteam vi har og de står virkelig på hele døgnet!!

Jeg som trener er stolt over det både løpere presterer, smørerne, sponsorer og alle som er med oss får til. Det er en ære å få være trener for det gjengen her!

NM avsluttes med stafett sølv til Lillehammer skiklubb med Håvard og Martin og Gjøvik skiklubb med Tuva og ellers mange solide etappetider av de andre løperne. Et verdig og fint punktum for et mesterlig mesterskap på Konnerud!

Man begynner jo å tenke at når NM er over går sesongen mot slutten, MEN vi har mye morsomt igjen og flere løpere som skal ut i World cup å konkurrer allerede førstkommende helg i Falun, så kommer det er WC Tour, Drammen, Holmenkollen, scan cup og NC! Så vi skal stå på siste del av sesongen og sørge for enda flere gode helger!!

 

Marthe k <3