Nc, scan cup og wc Og u23 VM

Publisert 08.03.2020 | Ukategorisert

Hvor skal jeg starte, laget går skirenn hver helg og på alle arenaer. Vi har løpere på Norges cup, scan cup, wc og u23 VM.
Vi fullførte nettopp ei Norges cup helg på Mjøs ski. Alle viser gode takter og en del gode resultater. Vi holder koken og har folk kjemper om pallplassene i hvert renn! Veldig moro!
samtidig går Vebjørn Hegdal inn til gull på sprinten i u23 VM, Petter og Johanne leverer også solide renn i u23 VM og viser at de har tatt store steg!
Håvard er solid og går inn til nok en karrierebeste i wc,han blir nr 2 på sprinten på  konnerud.

martin fikk gå touren i Sverige og Norge og kliner til med 5 plass totalt etter litt stang ut på både ski og et fall i en viktig sprint! Ikke noe annet å si enn at den gutten er bunnsolid!!!
as we speak går Martin og Eirik wc i Holmenkollen. De henger med teten når de nå passerte på 15 km!
marthe og Magni gikk 3 mila i går, 28 og 38 plass i et spennende og skiprega løp!
det er mye som skjer, og ikke bare på Veidekke innlandet. Alle lagene har løpere som kjemper i toppen både i u23 og wc, det viser hvor bunnsolid Veidekke lagene er og hvor stor fremgang det er på lagene og utøverne under landslag!
vi sender alle opp nye gode skiløpere, det er verdt på klappe seg på skuldra, både utøvere, trenere, smørere og alle som er med å støtter og gjør det mulig!
vi har igjen ei scan cup helg, der skal vi kjempe om den gule trøya og gode resultater, før siste NM helg på «hjemmebane» Lillehammer !!
vi gleder oss til resten og lover å avslutte sesongen bra!!

marthe 🙋‍♀️