Norges skiforbund Veidekke
Hallvard LøfaldHallvard LøfaldHallvard LøfaldHallvard Løfald

Hallvard Løfald

Født og oppvokst i Rindal. Som liten hadde jeg lite interesse for langrenn, men skileikkveldene var derimot ukas høydepunkt. Var en person som hatet å sitte i ro, så å se skirenn på TV’n var døden. Som årene gikk ble ski en viktigere del av hverdagen, og jeg fant ut at det var langrenn som var «min greie». For å få satset 100% på ski, bestemte jeg meg for å begynne på Meråker videregående skole. Trivdes så bra i Meråker, så går nå 2. året Idrett Grunnfag i denne naturskjønne bygda. Ellers er jeg en person som ikke gjør stor stort annet enn å ligge på sofaen mellom treningsøktene. Og å være på facebook. Og instagram. Og selvsagt snapchat. Det var alt om denne herremannen. Ciao!

Ramsau dag 6 og 7

Skrevet av Hallvard Løfald, 11.10.2014 | Ukategorisert

Fredag kl 06.55 var vi tilbake til hverdagen etter en rolig dag i Schladming. På frokost var jeg som vanlig sist og fikk bare de fine rundstykkene. Men siden loff er digg, gikk ikke dette utover humøret. 1. økta fredag var en kort og rolig skøytetur på Litjbreen. Det fine været de siste dagene har ført til mye snøsmelting, så dette var siste turen her for i år. Vi takker for den høye...
Mer om Ramsau dag 6 og 7

Instagram: hallvardlofald

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Når kroppen ikke fungerer

Skrevet av Hallvard Løfald, 28.03.2014 | Ukategorisert

Det var under NC og U23 NM på Gjøvik kroppen virkelig sa stopp. Under 15km klassisk var det langturtempo over skigåinga, og jeg skjønte at nå var kroppen virkelig på felgen. Dro derfor hjem på lørdag og fikk tatt blodprøver uka etter. Der to...
Mer om Når kroppen ikke fungerer

Meritter og utstyr

Meritter

  • Junior-NC : 3. plass
  • Stafett, Junior-VM : 2. plass
  • Skandinavisk cup : 12. plass
  • U23-VM : 38. og 42. plass

Utstyr

  • Ski: Fischer
  • Støvler: Fischer
  • Staver: Swix
  • Klær: Bjørn Dæhlie

Mitt team

Team Veidekke Midt-Norge er en spisset langrennssatsning for de beste og mest lovende utøverne i Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag og Møre og Romsdal. Lagets utøvere skal ha ambisjoner om og potensial til å bli OL- og VM-deltakere for Norge. Team Veidekke Midt-Norges mål er å levere eliteløpere til NSFs landslag og å utvikle trenere/støtteapparat/skiledere til internasjonalt nivå.

Team Veidekke Midt-Norge ble etablert våren 2006 som et historisk samarbeid mellom Nord-Trøndelag skikrets og Sør-Trøndelag skikrets. Samarbeidet bygger på en erkjennelse av at de beste løperne må samles for at de skal utvikle seg videre. Fra og med sesongen 2007-2008 ble også Møre og Romsdal skikrets en del av samarbeidet. Laget driftes i nært samarbeid med Norges Skiforbund og Olympiatoppen Midt-Norge. I samarbeid med NTNU og OLT vil Team Veidekke Trøndelag arbeide for en best mulig kombinasjon av idrett og utdanning for lagets løpere. Det er en intensjon at alle løpere på Team Veidekke Midt-Norge skal ha en karriereplan som også inkluderer utdanning.

 

Styringsgruppeleder Olaf Lurvik (E-post: olaf.lurvik@handicare.no Mob: 948 66 642)
Hovedtrener: Kristian Skrødal
Sjefssmører: Ikke på plass ennå

Nord-Trøndelag Skikrets v/ LK-leder Bente Estil
Sør-Trøndelag Skikrets v/ LK-leder Knut Erling Flataker
Møre og Romsdal Skikrets v/ LK-repr. Roar Lervik
Norges Skiforbund v/ landslagssjef Vidar Løfshus
Olympiatoppen Midt-Norge v/ Oddvar Brå

Utøvere