Norges skiforbund Veidekke
Thomas Bucher-JohannssenThomas Bucher-Johannssen

Thomas Bucher-Johannssen

Kommer fra en aktiv familie på Jar i Akershus. Har vært innom mange idretter, men langrenn ble hovedfokus da jeg i 2. Klasse vgs bestemte meg for å flytte til Geilo. Der fikk jeg være en del av en fremgangsrik og målrettet gjeng. Nå flytter jeg tilbake og tar fatt på min første sesong som senior, på Veidekke Oslofjord laget. Satser på at det blir et knall år og at vi skal klare å hevde oss bra!

TØNSBERG 1-5/8

Skrevet av Thomas Bucher-Johannssen, 21.08.2017 | Ukategorisert

Da er vi ferdige med årets første barmarksamling, i Norges eldste by, Tønsberg. Mye sterke tider på Strava vitnet om at dette er en tradisjonsrik samling i TVO sammenheng. I tillegg til laget hadde vi med oss Anders Glørsen og Jørgen Lippert, samt lokale Anders Aukland på en del økter. Dette var med å sikre bra matching og kvalitet på de 3 hardøktene vi kjørte. Nettopp hardøktene s...
Mer om TØNSBERG 1-5/8

Meritter og utstyr

Meritter

  • Jr. VM Romania : 6. plass
  • Jr. NM : 6 medaljer
  • Jr. NC Nes 2017: 1
  • Jr. NC 2015 og 2016: 3. plass sammenlagt

Utstyr

Ski: Madshus

Sko: Madshus

Staver: Swix

Klær: Dæhlie

Mitt team

1. mai 2014 ble Team Veidekke Oslofjord opprettet. Det består av de beste langrennsløperne på seniorsiden fra Oslo, Akershus, Østfold og Telemark-Vestfold. Teamet har som mål å rekruttere løpere til rekruttlandslag og landslaget. Laget vil ha et tett samarbeid med Norges Skiforbund og Olympiatoppen.

 

Hovedtrener: Daniel Lunde

Smører:
Willy Westgård 91324559
Torleif Ek 90519919

Utøvere